Datum
Rubrik
2018 11 30
Tävlingsresultat

Vi vill tacka alla som deltog i vår tävling. Vi fick många fantastiska bilder och blev väldigt imponerade av er kreativitet!

Vår jury bestående av medlemmar från Stora Ensos marknadsförings- och säljteam valde en vinnarbild som vi tycker presenterar våra pellets på ett kreativt sätt.

Hjärtliga gratulationer till Emma, som vann en årsförbrukning av pellets!

Se Emmas bidrag och läs en intervju med henne här

• Kan du presentera dig och svara på våra frågor?

Jag heter Emma och bor i mitten av Småland i ett hus från 30-talet! Jag och min sambo håller på och renoverar både invändigt och utvändigt så det i alla fall blir lite mer tidsenligt, tar bort plastmattor och den präglade “tegel”-fasaden. Tydligen tar det lite längre tid att fixa i ordning ett helt hus än vad man tänkt sig när man gör det hemma hos sig själv på sin lediga tid, även om man jobbar med det till vardags… :)

• Några ord om den konst av pellets som du lämnade in: vad som inspirerade dig, hur lång tid det tog att göra huset osv.?

Tänkte att pelletsen ser ut lite som tegelstenar och tyckte det var passande att bygga mitt hus som i alla fall ser ut som att vara i tegel av dem. Satt vid köksbordet i några timmar en eftermiddag och lyssnade på en podcast med spökhistorier och limmade ihop pellets.

• Var du hörde talas om Stora Ensos pelletstävling?

Min sambo letade efter en bra pelletsleverantör och kom in på er hemsida och skickade länken till tävlingen till mig.

• Hur länge du har eldat med pellets?

I drygt två år

• Vad du gillar och inte gillar med pelletseldning?

Uppskattar att det är ett miljövänligt alternativ, samt att det är en smidig hantering. Huset var tidigare uppvärmt med villaolja och det var väldigt enkelt att konvertera den befintliga pannan till pelletsförbränning. Kan inte se några direkta nackdelar.

• Om du skulle rekommendera pellets för dina vänner?

Måste bara rekommendera alla att flytta bort från stan och sina lägenheter först, sen skulle jag rekommendera det ja!

Stäng detta fönster för att återvända till webshoppen.